15 april 2022

Huiskamer KBO-Goirle

Al jaren bestaat er de wens voor een eigen home. Een huiskamer waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten, van gedachten kunnen wisselen, een krantje kunnen lezen en misschien een kaartje kunnen leggen. Met een beetje zon kan men ook genieten van de tuin.
Een volledig eigen home lukt helaas nog niet. Wel willen wij een eerste aanzet geven met een proefperiode om te kijken en te ervaren of het inderdaad aanslaat.
Vanaf 10 mei gaan we hiervoor de tuinkamer en de tuin van Wijkcentrum de Wildacker gebruiken.
Elke 2de en 4de dinsdag van de maand, van 14.00 tot 17.00 uur kan men vrijblijvend binnenlopen om een praatje te maken en met anderen een kopje koffie of thee te drinken. Onze gastvrouwen en gastheren staan voor u klaar.
Naast gezelligheid kan men ook terecht voor vragen op het gebied van huisvesting, zorg, welzijn, maatschappelijke en financiële ondersteuning en internet. Mocht er geen adviseur aanwezig zijn, dan regelen wij dat deze contact met u opneemt.

Alle ouderen van Goirle zijn van harte welkom !