27 augustus 2022

Dag van de Ouderen viering

Dag van de Ouderen, de jaarlijkse feestdag voor ouderen wordt dit jaar door KBO-Goirle gevierd op donderdag 29 september en gehouden in de kapel van het CC Jan van Besouw.
Lucy Roodbol, afgestudeerd aan de faculteit van Wijsbegeerte TU, geeft een interessante lezing over “goed en succesvol ouder worden”.
De ochtend begint om 10.00 uur en omstreeks 12.30 uur is als afsluiting een gezamenlijke lunch.

Deze ochtend is bedoeld voor leden en gastleden van afdeling Goirle. Aanmelden is nog mogelijk door ons een mailtje te sturen vóór 20 september naar kbogoirle@gmail.com met vermelding van kbo lidnummer, naam en tel.nr.
De kosten bedragen slechts € 6,00 incl de lunch. U betaalt bij binnenkomst [graag met gepast geld] en u ontvangt daarbij een programma. De kassa en kapel zijn geopend vanaf 09.30 uur.
Graag zien wij iedereen op donderdag 29 sept a.s.