15 maart 2023

Toekomstig wonen, deel 4

Op donderdag 13 april : themabijeenkomst ‘De rol van de Gemeente’.

Na drie bijeenkomsten waarin we ingezet hebben op bewustwording en informatie over de gevolgen van de vergrijzing laten we in de vierde bijeenkomst de Gemeente aan het woord. De wethouders Janneke van der Hout en Liselotte Franssen zullen uitleg geven wat de Gemeente al doet voor senioren op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn, maar ook zullen we de wethouders bevragen wat hun plannen zijn op deze terreinen.
We zijn benieuwd hoe het proces verloopt naar de Woon-zorgvisie en hoe deze getoetst wordt met de achterban. Uit de bijeenkomsten zijn vragen gekomen over de mogelijkheden van geclusterde huurwoningen, maar ook vragen over het creƫren van netwerken. Voldoende materiaal om met elkaar te kijken hoe we hiermee verder kunnen gaan.

U bent daarom van harte welkom tijdens deze vierde bijeenkomst op donderdag 13 april om 14.00 uur in de kapel van CCJvB.