DYMAMIC TENNIS IN GOIRLE

Dynamic Tennis, ook wel “Dutch Tennis” genoemd (DT) is een racket-balsport voor 4 personen (dubbelspel) of 2 personen (enkelspel) per veld. Het speelveld heeft afmetingen van plm. 12×5 meter. Het net hangt op een hoogte van 82 cm. De rackets lijken op tennisrackets en hebben een lengte van maximaal 58 cm. De lichtgewicht bal is van schuimrubber en daardoor is er weinig kracht nodig bij het slaan.

In Goirle wordt door leden van de KBO Dynamic Tennis gespeeld in sporthal “De Wissel” aan De Schietberg, nabij de Spoorbaan. De speeltijd is maandagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur. Normaal gesproken kunnen er door iedereen 4 partijtjes van 15 minuten gespeeld worden. Na afloop kan gebruik worden gemaakt van de kantine.

Momenteel bestaat de groep uit 20 personen (dames en heren, allen ouder dan 60 jaar) en nieuwe leden zijn welkom; in de zaal kunnen tegelijkertijd 24 mensen spelen.

De kosten voor een racket zijn plm € 25,00. Voor leden en gastleden van afdeling KBO-Goirle zijn de kosten voor deelname € 9,- per maand.

Voor nadere informatie neem contact op met Drieke van der Pouw Kraan via tel. 013-5903045 of email joopendrieke@home.nl of met Jacqueline Adriaansen via tel. 013-5342274.