In Goirle, in het wijkcentrum De Deel, wordt door KBO-Goirle al een aantal jaren gebridged op de dinsdagmorgen.

Wanneer u lid bent van de KBO mag u daar iedere dinsdagochtend komen bridgen van 9.00 uur tot 11.30.

Het leuke van deze ochtend is dat u gewoon alleen kunt komen; er is geen verplichting van een vaste partner. Het is ook aan u op welke dinsdagochtend u wilt komen bridgen, u hoeft zich nooit aan-of af te melden, wanneer u zin heeft bent u van harte welkom! De sterkte van de spelers is ook divers, er zijn hele ervaren bridgers en ook die pas een cursus hebben gevolgd. En we geven elkaar ook uitleg over de manier van spelen. Het gaat niet om de competitie maar om op deze ontspannen wijze elkaar te ontmoeten.

Er zijn 55 leden bij onze bridge club aangesloten, maar we zijn er nooit allemaal tegelijk. Na het Corona tijdperk is het aantal tafels nog beperkt, dus kunnen anderen nog (tijdelijk?) aansluiten.

Wij komen altijd tussen 9.00 en 9.30 binnen in De Deel, we betalen 1,40 euro aan de bar voor koffie / thee in de pauze en starten om 9.30 met spelen. Bij binnenkomst kun u een kaartje pakken voor de plek waarop je die hele morgen speelt. De tafel waaraan u plaats neemt is volgende keer anders, zodoende speelt u met iedereen in de loop van de tijd en leert u iedereen een beetje kennen.

Voor de pauze spelen we acht spellen, zo ook na de pauze, en iedereen is klaar om half twaalf. We spelen geen competitie en helpen elkaar verder.

Er zijn bij deze groep mensen al heel wat vriendschappen ontstaan en we zijn er alert op om mensen met elkaar te verbinden.

Komt u ook eens bij ons langs om te kijken of het u ook aanspreekt. U bent altijd van harte welkom! Je kunt je ook eerst bij mij aanmelden.

Anske Nauta, elanco@home.nl